Nieuws

Inschrijvingen voor schooljaar 2020-2021 voor het basis- en secundair onderwijs worden opgeschort vanaf maandag 16 maart tot en met 3 april 2020 omwille van nieuwe richtlijnen coronavirus.

veldloop 2019

We beleefden een topdag op de veldloop in Zonhoven. Juf Ilvy en meester Lars haalden met onze topatleten maar liefst 12 medailles binnen! Proficiat aan alle deelnemers. Jullie straalden!

Vroemdag 2019

Naar jaarlijkse gewoonte gingen onze oudere leerlingen een dagje naar het circuit van Zolder. Ze maakten ritjes op het circuit en genoten van tal van randactiviteiten.

Dag van de leerkracht

Leerkrachten geven dag na dag, trimester na trimester, schooljaar na schooljaar het beste van zichzelf om van al onze kinderen respectvolle jongens en meisjes te maken.

eersteklasje 2019

Onze eersteklassertjes staan in de krant!

Stem je op ons klasje? De klas met de meeste stemmen wint een klasuitstap naar de Wereld vol Wonderen.
Ook kleine klasjes maken kans. Dus spoor iedereen die je kent aan om te stemmen!