veldloop 2019

We beleefden een topdag op de veldloop in Zonhoven. Juf Ilvy en meester Lars haalden met onze topatleten maar liefst 12 medailles binnen! Proficiat aan alle deelnemers. Jullie straalden!

Vroemdag 2019

Naar jaarlijkse gewoonte gingen onze oudere leerlingen een dagje naar het circuit van Zolder. Ze maakten ritjes op het circuit en genoten van tal van randactiviteiten.

Dag van de leerkracht

Leerkrachten geven dag na dag, trimester na trimester, schooljaar na schooljaar het beste van zichzelf om van al onze kinderen respectvolle jongens en meisjes te maken.

eersteklasje 2019

Onze eersteklassertjes staan in de krant!

Stem je op ons klasje? De klas met de meeste stemmen wint een klasuitstap naar de Wereld vol Wonderen.
Ook kleine klasjes maken kans. Dus spoor iedereen die je kent aan om te stemmen!

Schoolverlaters 2019

Wij namen afscheid van onze schoolverlaters en wensen ze veel succes in hun verdere schoolloopbaan!

Klasinterne logo

Gedurende 6 weken krijgen al onze leerlingen één lesuur per week taalstimulering met behulp van Playmobil. De logopedisten bouwden een leuk oefenprogramma uit rond het thema ‘winkelen’, zowel voor woordenschat, als zinsvorming, taaldenken en taalbegrip.

We zijn weer goed gestart in de Schakelschool! Nieuwe leerlingen vinden hun plekje in onze school.